RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Adrian Vlad, nominalizat de totalbaschet.ro la categoria „Juniori de perspectivă”

/ 7 februarie 2012

Tânărul baschetbalist târgujian Adrian Vlad, campion național cu CSS Târgu Jiu under 13 în 2011, a intrat în atenția celor de la totalbaschet.ro, site care îl include în categoria juniorilor de perspectivă.

Cunoscutul site dedicat baschetului îi acordă lui Adrian Vlad un spațiu destul de larg, acesta dezvăluind, printre altele, care a fost punctul de plecare al acestei cariere care se anunță a fi una de succes.

Citiți pe totalbaschet.ro prima parte a acestui material, pentru vineri fiind anunțată continuarea în care Adrian Vlad își povestește aventura americană și planurile de viitor pe care tânărul baschetbalist gorjean le are.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • realgorj spune:

    Am citit interviul cu Adrian Vlad. Frumos, concis si la obiect. Bravo antrenorilor pe care tot Tg-Jiu ii cunoaste. Concluzia? Diriguitorii locali sa bage mai mult in seama baschetul. Stiti deviza suporterilor de baschet, nu? ,,Nu suntem multi, dar suntem de calitate”! Succes Adrian pe mai departe! Hai Energia!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.