RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Schimb Adrian Iordache – Chiţu?

/ 13 ianuarie 2011

Declaraţiile date în ultima vreme de oficialii Pandurilor conduc spre un schimb de jucători care ar aduce în curtea echipei gorjene pe golgheterul primei serii a ligii secunde, Alexandru Chiţu.

Pus pe lista de transferuri a Pandurilor de Grigoraş, atacantul Adrian Iordache este oferit drept monedă de schimb de preşedintele executiv Eugen Pârvulescu la echipa ce porneşte în retur de pe locul doi în prima serie a ligii secunde, Săgeata Năvodari: „Pentru Adrian Iordache sperăm să apelăm la varianta unui schimb de jucători cu echipa Săgeata Năvodari, acolo de unde dorim şi noi un fotbalist. Ne dorim ca Adi să înţeleagă asta şi accepte această soluţie pentru că ar fi foarte important pentru el să joace”. Cum antrenorul Petre Grigoraş a confirmat faptul că cel mai bun marcator din Liga a II-a este în vederile sale: “Chiţu ar fi o variantă, pe el l-am luat în calcul”, este foarte posibil ca în următoarele zile să se realizeze acest schimb, iar Chiţu să îmbrace tricoul Pandurilor.

Chiţu nu este un jucător tânăr, în vara acestui an urmând a împlini 30 de ani, însă atacantul celor de la Săgeata Năvodari dovedind o mare poftă de gol, în campionatul trecut marcând 13 goluri, iar în turul acestui sezon a înscris de 10 ori.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.