RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Atacant trimis de Adrian Ilie în probe la Pandurii

/ 3 august 2010

Pandurii au nevoie de întăriri în compartimentul ofensiv, acolo unde lotul gorjenilor suferă cel puţin din punct de vedere numeric, Ionuţ Badea având la dispoziţie doar trei atacanţi, pe Apostu, Antohi şi Stromajer.

Pentru o săptămână, în probe la Pandurii se află un atacant columbian ce a efectuat junioratul în Spania, la Atletico Madrid. Cristian Mejia are 20 de ani şi a fost recomandat Pandurilor de Adrian Ilie, impresar care a ajutat echipa gorjeană cu jucători precum Florin Stângă sau Ciprian Vasilache, dar care a adus şi jucători care nu s-au adaptat la Târgu Jiu şi au reprezentat eşecuri pentru ambele părţi, reprezentativi fiind Alnoudji sau Raskovic.

Pandurii au mai încercat în aceste zile aducerea lui Batin de la CFR Cluj, însă jucătorul a ajuns în cele din urmă la Gaz Metan Mediaş, iar în aceste zile se încearcă rezolvarea cazului lui Adrian Iordache, jucător care s-a înţeles cu Pandurii, dar se află încă în litigiu cu cei de la FC Argeş: “În mod sigur Adrian Iordache va fi în curând jucătorul nostru. Aşteptăm acum să vedem ce vor spune comisiile federale în litigiul dintre el şi FC Argeş. Dacă jucătorul nu va deveni jucător liber, atunci ne vom aşeza la tratative cu cei de la FC Argeş şi vom negocia trecerea sa la Pandurii. Este un preţ rezonabil cel pe care argeşenii îl cer pentru Adrian Iordache, unul normal pentru Liga I”, a declarat Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.