RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Săgeata Năvodari l-a solicitat pe Vlad pentru meciurile de baraj

/ 23 iunie 2011

Decizia Federaţiei Române de Fotbal de a organiza un baraj pentru promovare în Liga I a luat pe nepregătite echipele implicate, Voinţa Sibiu şi Săgeata Năvodari fiind nevoite nu doar să-şi taie vacanţa, ci şi să încerce să-şi aducă înapoi o serie de jucători cu care-şi încheiaseră înţelegerile.

Un astfel de caz priveşte şi Pandurii, echipa gorjeană fiind rugată acum să-l lase pe Alexandru Vlad să participe cu Săgeata Năvodari la meciurile cu Voinţa Sibiu. Preşedintele executiv al gorjenilor spune că, în principiu, Vlad va fi lăsat să joace aceste partide: „E normal să-l lăsam pe Vlad să joace în baraj. Am vorbit şi cu antrenorul Grigoraş şi o să luăm o decizie zilele acestea. Să vedem exact când sunt programate jocurile de baraj şi dacă se suprapun cu cel de-al doilea cantonament al nostru. Şi Vlad a muncit pentru Năvodari şi îi înţelegem pe cei de la Săgeata, dar şi noi avem nevoie de jucător. Dacă se accidentează asta e viaţa. Şi pe stradă se poate accidenta”, a declarat Eugen Pârvulescu. Problema care se iveşte este aceea că Vlad ar pierde şi o parte din cantonamentul din Austria, Pandurii urmând a pleca la Saalfelden pe 4 iulie, în vreme ce partidele contând pentru barajul de promovare se vor disputa pe 2 şi 6 iulie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.