RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alexandru Vlad: “Am acumulat experienţă la Săgeata Năvodari, însă mai am multe de învăţat”

/ 16 iunie 2011

Alexandru Vlad a revenit în această vară la Pandurii după ce anul trecut a fost transferat de gorjeni şi împrumutat la Săgeata Năvodari, echipa la care a jucat în ultimele două sezoane.

Fundaşul stânga spune că a găsit echipa schimbată faţă de ceea ce a lăsat la Târgu Jiu vara trecută şi, în ciuda faptului că ştie că porneşte cu mai puţine şanse, speră să prindă mai întâi un loc în lotul lui Grigoraş şi, de ce nu, chiar un post de titular: “Mă bucur că am revenit şi sper să fac o impresie bună, să rămân aici. Am şi eu şansa mea la postul de titular. Grecu e mai vechi la echipă, el e favoritul postului de fundaş stânga. Am acumulat experienţă la Săgeata Năvodari în doi ani jucaţi acolo, însă mai am multe de învăţat”, a declarat Alexandru Vlad. Acesta spune că a urmărit evoluţia pandurilor din sezonul trecut şi vrea să pună şi el umărul în campionatul viitor la îndeplinirea noului obiectiv: “M-am uitat la fiecare meci, au jucat din ce în ce mai bine pe final şi mă bucură că au reuşit să scape de retrogradare. E bine că nu mai e obiectiv salvarea de retrogradare şi sperăm să-l îndeplinim”, a mai declarat Vlad.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.