RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vlad Caba: „Energia a fost ceva mai performantă”

/ 6 octombrie 2010

Fost antrenor la Energia, actualul tehnician al celor de la HC Odorhei, Vlad Caba, a recunoscut superioritatea gorjenilor în meciul de marţi.

Vlad Caba crede însă că având o concentrare mai bună şi cu puţin noroc, echipa sa putea pleca neînvinsă de la Târgu Jiu: „A fost un joc bun de ambele părţi. E clar că Energia a fost ceva mai performantă astăzi. Eu cerusem jucătorilor mei apărare-contraatac, care este arma noastră de bază şi care este reţeta ideală pentru un joc în deplasare, dar nu a fost ceea ce mă aşteptam. Am început să jucăm ceva mai hotărât în repriza a doua, dar nu ne-am apropiat periculos decât pe final când am avut şi acea ratare de pe 6 metri care putea să schimbe soarta meciului. Sigur, pe final am preferat să riscăm şi a fost şi golul primit în final, dar era normal să se întâmple aşa într-o situaţie în care rişti să recuperezi mingea”.

Tehnicianul celor de la HC Odorhei a făcut şi o rapidă analiză a situaţiei din campionatul românesc, acolo unde a avut ocazia să se întâlnească deja cu trei dintre echipele care ţintesc spre titlul de campioni: „E mult prea devreme pentru a trage concluzii şi a spune care este cea mai bună echipă din campionat. Cel mai greu meci l-am avut cu Reşiţa acasă. Constanţa a venit într-o perioadă în care nu a practicat cel mai bun handbal, dar sunt convins că-şi va reveni, iar Energia a jucat mai aproape de cerinţele publicului şi de ceea ce ştiam noi. Îi felicit şi le doresc succes mai departe, cu o singură excepţie, în returul campionatului, când vor veni la noi, la Odorhei”, a încheiat Vlad Caba.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.