RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă: “Suceava şi Odorheiul sunt cele mai în formă echipe”

/ 12 septembrie 2010

Bucuria victoriei obţinute în faţa celor de la Bucovina Suceava este cu atât mai mare pentru Vasile Stângă cu cât acesta consideră că echipa moldoveană este una dintre cele mai puternice echipe din campionat.

“Suceava este, probabil, cea mai în formă echipă. Suceava şi Odorheiul sunt cele mai în formă echipe din Liga Naţională. Clar! Bine că am reuşit să-i batem. Sunt o echipă puternică. Se cunosc bine, joacă împreună de şapte ani”, a declarat Vasile Stângă după succesul înregistrat de Energia în faţa Bucovinei Suceava, scor 26-23.

Tehnicianul echipei gorjene vede printre protagonistele acestui campionat şi echipa din Odorhei, una pe care a dat-o învingătoare în faţa Reşiţei şi Constanţei chiar dinaintea începerii campionatului: “Constanţa a luat bătaie la Odorhei şi eu am prezis că aşa se va întâmpla. Odorheiul a bătut şi Reşiţa şi Constanţa. Acasă sunt fantastici! Mai răi ca ai noştri. Constanţa este în picaj. Trebuie să fim băieţi deştepţi şi să câştigăm meciurile care trebuie câştigate. Odorheiul devine o problemă pentru noi pentru că a bătut două echipe puternice acasă şi ne obligă să le batem şi noi pentru a fi înaintea lor”, a mai spus Vasile Stângă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.