RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stângă lucrează la mentalitate

/ 13 august 2010

Faptul că şi-a propus să câştige titlul la Târgu Jiu cu o formaţie care nu are în palmares decât un loc trei, obţinut chiar în acest an, îl face pe antrenorul Vasile Stângă să lucreze foarte mult cu jucătorii Energiei la capitolul mentalitate.

„Zilnic le bag în cap asta: trebuie să luăm campionatul. Eu aşa merg, să luăm campionatul, iar mulţi sunt hotărâţi să jucăm”, spune Vasile Stângă despre felul în care încearcă să-şi motiveze jucătorii astfel ca la finele campionatului să reuşească performanţa de a aduce titlul la Târgu Jiu.

Având o vastă experienţă atât ca jucător cât şi ca antrenor, Vasile Stângă ştie că importante în economia unui campionat pe care vrei să-l câştigi sunt meciurile din deplasare cu echipele din linia a doua: „Dacă reuşim să câştigăm la Cluj, Odorehei sau Suceava, atunci campionatul se joacă. Cu Constanţa şi cu Reşiţa probabil va fi 1-1, îi batem acasă şi pierdem în deplasare. Aşa campionatul se joacă şi trebuie să fim deştepţi, şi chiar cred că am băieţi deştepţi. Avem experienţă”, concluzionează antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.