RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Handbaliştii stranieri de la Energia vor salarii mai mari

/ 19 aprilie 2010

Handbaliştii stranieri de la Energia nu par a fi tentaţi să semneze prelungirea înţelegerilor cu gruparea gorjeană.

La Energia joacă în acest moment patru handbalişti străini, Kapular, Simovic, Kukrika şi Humberto, dintre aceştia doar Kapular având contract până în 2011, restul având înţelegeri ce expiră în luna iunie a acestui an. Interesant este că dintre toţi cei patru, tocmai Kapular este cel care a lăsat conducerii de înţeles că nu s-a adaptat şi că şi-ar dori să plece din vară, lucru acceptat se pare de preşedintele Gore Popescu, însă nici ceilalţi jucători străini ai Energiei sunt gata să părăsească echipa gprjeană din vară. Motivele lansate de jucători sunt variate, însă se rotesc în jurul a două idei. Una ar fi aceea că oraşul este unul care nu le oferă prea multe variante de distracţie, ideea fiind susţinută nu demult şi de portarul Kosanovic, care a stat la Târgu Jiu mai puţin de şase luni. Al doilea motiv ce ar putea sta la baza despărţirii acestor jucători de Energia pare să fie cel financiar. Stranierii Energiei au aflat sumele plătite de Constanţa şi Reşiţa jucătorilor lor şi spun că şi ei merită mai mulţi bani decât cei pentru care au semnat atunci când au ales să vină la Târgu Jiu.

Aflând de problemele cu care se va confrunta în curând, atunci când va fi nevoit să-şi creioneze lotul pentru sezonul viitor, Vasile Stângă spune că nu vor fi creşteri salariale faţă de sezonul trecut, dar nici în acest caz nu se teme că nu va avea cu cine să-şi facă echipă pentru obiectivul pe care-l ţinteşte: „Cui nu îi va conveni, e treaba lui şi poate să plece unde vrea. Nu-mi fac griji că nu voi găsi oameni în locul lor pentru că eu am vorbit deja cu mai multe contacte din Portugalia sau Spania şi sigur pot să fac rost de alţi jucători cel puţin la fel de buni. Nu vedeţi că peste tot sunt probleme cu banii şi nimeni nu mai dă salarii mari? Chiar şi la noi, la echipele mari, în afară de Constanţa, care este o excepţie, o să vedeţi că nu vor mai fi salarii aşa de mari”, a declarat Vasile Stângă.

În vară conducerea Energiei va avea de negociat cu majoritatea jucătorilor, fie stranieri, fie români, doar portarul Dragomir şi jucătorii de câmp Mazilu şi Păiuş având înţelegeri valabile şi pentru sezonul viitor, un sezon în care Vasile Stângă şi-a propus să lupte su echipa gorjeană pentru câştigarea titlului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.