RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Handbaliştii de la Energia şi-au reluat pregătirea

/ 6 aprilie 2010

După o pauză de o săptămână, în care handbaliştii de la Energia au putut petrece în tihnă Sărbătorile Pascale, de astăzi antrenorul Vasile Stângă a sunat adunarea în vederea pregătirii echipei pentru ultima parte a campionatului.

Reuniţi la Târgu Jiu sub comanda antrenorilor Vasile Stângă şi Mircea Bedivan marţi după-amiază, handbaliştii Energiei au efectuat o primă şedinţă de antrenament în aer liber, pe terenul sintetic din cadrul Complexului „Municipal”.

Energia a jucat ultimul meci în Liga Naţională pe 28 aprilie, iar următoarea confruntare din campionat este programată pe 21 aprilie, această perioadă de întrerupere a campionatului fiind datorată programului rezervat echipei naţionale. Reprezentativa condusă de Vasile Stângă are programat un stagiu de pregătire la Izvorani între 12 şi 16 aprilie, iar pe 17 şi 18 aprilie naţionala României va susţine meciuri de verificare în compania reprezentativei B a Cehiei, jocurile disputându-se la Ploieşti.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.