RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Handbaliştii Energiei acuză o puternică oboseală chiar înaintea meciului cu HC Odorhei

/ 2 decembrie 2009

gore_popescu0212Foarte subţire din punct de vedere numeric, lotul echipei de handbal Energia Pandurii Târgu Jiu este afectat de oboseala acumulată în ultima vreme, cel puţin asta susţin antrenorul Vasile Stângă şi preşedintele secţiei de handbal a clubului gorjean, Gore Popescu.

De pe poziţia a treia a Ligii Naţionale, Energie ţinteşte spre un nou succes care să-i consolideze statutul de principală candidată la unul dintre locurile care să o ducă în cupele europene în sezonul viitor: „Nu ştiu nici eu ce s-a întâmplat, de ce s-a acumulat această stare de oboseală, dar trebuie să facem un efort şi să câştigăm acolo. Le-am şi spus jucătorilor că e păcat să facem atâta drum, până la Odorhei, să facem doar simplu act de prezenţă. O echipă bună, cum avem pretenţia că suntem, e obligată să lupte pentru victorie în orice condiţii”, a declarat Gore Popescu. Acesta mai afirmă că ar exista şi unele cauze care au dus la această stare de oboseală: „Au fost şi multe meciuri în care s-a pus mult suflet şi asta te consumă, te oboseşte. În plus, domnul Stângă s-a bazat cam în toate partidele pe un nucleu de 8-9 jucători. Este foarte adevărat şi ce spune domnul Stângă referitor la medicaţia specifică pentru a face performanţă. La noi este doar strictul necesar. Nu putem vorbi încă de susţinătoare de efort. În mod normal, pentru a face performanţă, este nevoie de un fond de circa 1.000 de euro pe lună pentru fiecare jucător doar pentru medicamente, sume de care nu dispunem în acest moment”, a încercat să explice Gore Popescu starea de oboseală a jucătorilor.

Energia va întâlni joi în deplasare pe HC Odorehei în cadrul etapei a XI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, meciul urmând a se disputa cu începere de la ora 18:00.

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.