RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Handbaliștii au revenit din mini-vacanță

/ 24 februarie 2010

Iubitorii de handbal din Târgu Jiu au de trecut peste o perioadă destul de lungă până la următorul meci pe teren propriu al Energiei, trupa lui Vasile Stângă urmând a mai evolua pe teren propriu abia la mijlocul lunii martie.

Energia a avut parte și de o minivacanță după meciul câștigat la Baia Mare, etapa a XVIII-a a Ligii Naționale urmând a se juca fără Energia Pandurii Târgu Jiu, asta datorită retragerii din campionat a celor de la CSM Medgidia, echipă cu care gorjenii aveau programat meci în această rundă.

Antrenamentele echipei au fost reluate miercuri la ora 16:30, cu o oră mai devreme decât fusese programat inițial antrenamentul, antrenorul Vasile Stângă dorind ca jucătorii să poată urmări confruntarea dintre UCM Reșița și HCM Constanța, meci transmis live de Digisport plus de la ora 18:00.

Primul meci al Energiei după succesul de la Baia Mare va avea loc la Constanța, acolo unde, pe 7 martie, gorjenii vor da piept cu echipa campioană.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.