RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tineri panduri orientaţi spre Săgeata Stejaru

/ 27 iulie 2010

Nu mai puţin de patru tineri panduri care intrau în vederile lui Marius Baciu pentru Liga a II-a, dar care nu se mai regăsesc şi în planurile lui Ionuţ Badea pentru Liga I sunt propuşi de gorjeni echipei de ligă secundă Săgeata Stejaru.

Rada, Tătaru, Pleaşcă şi Avramescu au părăsit cantonamentul echipei secunde a Pandurilor şi se pregătesc să plece sub formă de împrumut la Săgeata Stejaru. Fără şanse de a juca prea repede în tricoul primei echipe a Pandurilor, cei patru tineri jucători ar avea astfel posibilitatea de a juca la un nivel superior celui în care va evolua echipa secundă a Pandurilor. Problemele financiare ce au atins majoritatea formaţiilor de fotbal atât din Liga I cât şi cele din ligile inferioare ar putea conduce la o fuziune între Săgeata Stejaru şi Farul Constanţa, astfel încât cei patru gorjeni ar putea călca pe urmele lui Popete, care a jucat vreme de două sezoane la malul mării pentru Farul Constanţa.

Dacă cei patru ar putea juca în liga a II-a, juniorul Albert Voinea trece printr-o situaţie dificilă şi neclară în acelaşi timp. Atacantul a încercat să plece la ACU Arad pentru a evolua în Liga a II-a, fapt ce l-a deranjat pe preşedintele Marin Golea, care l-a pedepsit prin neconvocarea pentru cantonamentul de la Govora. Jucătorul a rămas să se antreneze singur la Târgu Jiu şi nu a răspuns telefonelor oficialilor de la Pandurii II care intenţionau să-l cheme în cantonament, fapt care-i îngreunează situaţia la echipa gorjeană.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.