RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Există şi “panduri” cu căutare

/ 11 iunie 2010

Brazilianul Alexandre Cardoso pare să fie o ţintă pentru mai multe echipe din Liga I, mai ales după ce soarta Pandurilor pare a fi pecetluită, gorjenii urmând a evolua în sezonul viitor în Liga a II-a.

De serviciile fundaşului brazilian, care înainte de plecarea în vacanţă şi-a prelungit contractul cu Pandurii, s-au arătat interesate Steaua şi Dinamo, iar de curând pe fir pare să fi intrat şi Rapidul. În vreme ce Cardoso se află în vacanţă în Brazilia, în România impresarul său, Gabriel Gică Mucea, caută cea mai bună variantă pentru jucător: „Nu am discutat nici cu cei de la Dinamo, nici cu Rapidul, ci doar cu preşedintele Marin Condescu. Am discutat cu preşedintele Pandurilor despre situaţia lui Cardoso pentru a găsi împreună cea mai bună soluţie pentru jucător. Deşi în acest moment şansele de a rămâne la Pandurii sunt de 50%, eu cred că el va pleca până la urmă. Vom mai avea unele discuţii şi la sfârşitul acestei săptămâni”, a declarat impresarul lui Cardoso pentru www.sportingorj.ro.

În vreme ce Cardoso este probabil cel mai căutat pandur, pentru un contract cu Păcurar pare a se lupta Vasluiul lui Porumboiu, o problemă în realizarea transferului fiind suma cerută de Marin Condescu, cel care l-a cotat pe mijlocaş la circa 450.000 de euro. Şi colegul de defensivă al lui Cardoso, Alin Chibulcutean, are o ofertă venită din prima ligă, însă acesta aşteaptă să discute mai întâi cu preşedintele Condescu şi abia apoi să ia în calcul propunerea primită. Chiar dacă atacul Pandurilor a fost cel mai slab din Liga I în campionatul trecut, şi pentru acest compartiment există interes din partea echipelor din Liga I, Gaz Metan Mediaş, echipă la care în trecut gorjenii i-au mai transferat pe Mircea Voicu şi Vidakovic, pare a fi interesată de achiziţionarea slovenului Jaka Stromajer.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.