RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Panduri filantropi

/ 15 mai 2010

Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, vrea ca fiecare club din Liga I să-i urmeze propunerea şi să doneze drepturile de televizare pentru sezonul viitor pentru a evita micşorarea pensiilor în România.

Preşedintele Pandurilor spune Pandurii sunt gata să doneze 500.000 de euro şi că va cere Ligii Profesioniste de Fotbal să ia în discuţie ideea sa într-o Adunare Generală Extraordinară. În afara doanţiilor ce ar urma să fie făcute de cluburi, Condescu pronunând şi ca jucătorii să-şi doneze câte un salariu în acest an, toate aceste sume, strânse într-un fond de solidaritate urmând a ajunge undeva în jurul cifrei de 40 de milioane de euro. Condescu mai spune că circa 16.000 de sindicalişti din minerit şi energie din Oltenia sunt de acord să contribuie şi ei la acest fond de solidaritate cu o sumă de circa 10 milioane, ajungându-se la un total de circa 50 de milioane de euro, adică 10% din suma invocată de preşedintele Băsescu pentru finanţarea pensiilor şi alocaţiilor pentru copii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.