RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Debutantul Vlad: “Am avut emoţii, dar le-am mascat”

/ 26 iulie 2011

În meciul de la Piatra Neamţ, Petre Grigoraş l-a trimis în teren în minutul 46 pe Alexandru Vlad. Acesta l-a înlocuit pe Constantin Grecu, jucător care s-a accidentat în prima parte a meciului. Vlad a intrat în teren şi chiar dacă a fost la meciul de debut, fundaşul stânga s-a descurcat bine. Astfel, Vlad are şanse mari de a rămâne în echipa de bază şi pentru etapa viitoare cu FC Braşov.

Alexandru Vlad a recunoscut că atunci când a fost anunţat că va juca la Piatra Neamţ a avut ceva emoţii. „Am avut ceva emoţii, vă daţi seama, la debut. Dar mă bucur că a ieşit bine. Am încercat să maschez emoţiile şi sper că m-am descurcat bine. Sincer, nu mă aşteptam să debutez în prima etapă. A fost bine, a fost un meci frumos, foarte important cu puţină presiune. Dacă tot a fost nevoie de mine am încercat să-mi fac treaba cât mai bine”, spune Vlad. Acesta nu se consideră deja un titular în echipa pandurilor. „O să vedem în continuare pe cine o să aleagă domnul antrenor. E frumos în Liga I şi sincer, e mai uşor ca la B. În liga a II-a se joacă mai tare, mai dur, aici e mai aerisit jocul. Sunt fericit că am debutat în Liga I şi sper că am făcut-o bine. Când m-a băgat în teren, domnul Grigoraş mi-a spus să joc cu tupeu şi să-mi fac treaba”, a încheiat Alexandru Vlad.

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.