RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Voinea n-a rămas la Europene, dar a avut mult de învăţat

/ 14 iulie 2011

Atacantul Pandurilor Albert Voinea nu a fost oprit în lotul de 18 jucători ai României pentru Campionatul European under 19 care va începe săptămâna viitoare şi aşteaptă revenirea Pandurilor din cantonament pentru a se alătura lotului gorjenilor.

“Chiar dacă nu a prins lotul României pentru Campionatul European under 19, acolo fiind o concurenţă acerbă cu mulţi jucători care au jucat împreună mai multe meciuri, Voinea a avut foarte multe de învăţat din perioada petrecută în cantonamentul lotului naţional. Sunt sigur că a fost o experienţă aparte pentru el din care a câştigat la toate capitolele”, a declarat secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi.

Albert Voinea are doar 18 ani, a debutat în Liga I în sezonul trecut în tricoul Pandurilor fiind trimis de Petre Grigoraş pe teren în două partide, tânărul atacant trecându-şi în cont o frumoasă pasă de gol dată lui Stromajer în meciul de la Braşov.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.