RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chibulcutean a rămas singurul integralist al Pandurilor

/ 1 decembrie 2009

cardoso si chibuDupă 13 etape Pandurii aveau în lot nu mai puţin de trei jucători care nu pierduseră niciunul dintre cele 1170 de minute de joc, după meciul de la Iaşi au rămas doar doi, iar partida cu Rapidul a redus numărul acestora la unul singur.

Cardoso, Stângă şi Chibulcutean erau singurii jucători ai Pandurilor care înaintea meciului din runda a XIV-a nu părăsiseră deloc terenul de joc în acest sezon, dar numai ultimul dintre aceştia se poate lăuda cu această performanţă înaintea ultimelor două etape ale turului. Brazilianul Cardoso a forţat la Iaşi deşi avea ceva probleme musculare şi nu a putut fi folosit de antrenorul Liviu Ciobotariu la meciul cu giuleştenii, iar căpitanul Florin Stângă a fost înlocuit în meciul de la Iaşi, iar cu Rapidul a fost lăsat pe bancă fără a fi folosit vreun minut.

Alin Chibulcutean nu este deloc o surpriză pentru cei care ţin statistica jucătorilor cu cele mai multe minute jucate în campionat, şi sezonul trecut el fiind foarte aproape de a încheia întregul campionat fără a fi înlocuit sau scos din primul unsprezece. Fundaşul Pandurilor a ratat o singură repriză, prima în meciul cu CS Otopeni din turul campionatului, meci disputat la Târgu Jiu şi care a coincis şi cu ultima prezenţă a lui Neagoe la cârma echipei gorjene. Interesant este faptul că acel meci, ultimul în care Chibulcutean a stat pe banca de rezerve, unul dintre adversarii Pandurilor a fost chiar secundul de acum al lui Ciobotariu, Gabi Mărgărit.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.