RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Voinea şi Vlăduţi, cedaţi echipei a doua pentru jocul cu Minerul Mătăsari

/ 21 octombrie 2010

Văzuţi de Grigoraş ca soluţii de viitor pentru atacul pandurilor, Voinea şi Vlăduţi au fost chemaţi de antrenorul Pandurilor la prima echipă, dar cum nu se află în vizorul acestuia ca soluţii pentru meciurile următoare, la solicitarea lui Bejinaru, cei doi au fost lăsaţi la echipa a doua.

“Pe Voinea şi Vlăduţi i-a cerut Bejinaru să nu se obosească înaintea meciului cu Mătăsari. Ştia că am două antrenamente, unul dintre ele fizic”, a declarat Grigoraş motivând astfel absenţa acestora de la antrenamentul echipei mari din această dimineaţă. Tehnicianul echipei gorjene a ţinut să precizeze însă că atât ei, cât şi alţi jucători tineri de la prima sau a doua echipă vor face parte dintr-un program special: “Oricum pentru ei şi pentru ceilalţi tineri din lot, Antohi, Ciucur, Brata le voi face un program special de individualizare, suplimentar faţă de programul obişnuit al echipei. Să nu stea acasă să se îngraşe. Nu e cazul lui Voinea, că lui trebuie să-i dăm trei porţii la masă”, a completat Grigoraş.

Pandurii II vor juca vineri de la ora 15:00, pe terenul sintetic din Târgu Jiu, în compania celor de la Minerul Jilţ Mătăsari.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.