RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, fără șanse la Europa în acest an

/ 20 mai 2014
Deși s-a speculat că după ce Dinamo va fi exclusă din cupele europene neîndeplinind condițiile de licențiere solicitate de UEFA, și CFR Cluj se va da la o parte de la o eventuală participare în competițiile europene din cauza problemelor financiare, președintele Pandurilor, Mihai Prunariu, a lămurit lucrurile și a precizat că Pandurii nu va fi pusă în situația de a merge din nou în Europa League.

Prunariu 5026            „CFR Cluj va juca în cupele europene. Am discutat și avem confirmarea că vor juca în cupele europene și cred că va fi bine și pentru noi pentru că vom reuși să facem construcția echipei și să clădim o echipă, să facem pregătirea de vară foarte bună, altfel ne-ar fi dat tot programul peste cap. Sună cam ca în bancul acela cu vulpea, care nu ajunge la struguri și zice că sunt acri, dar discuția asta am avut-o înainte de a se întâmpla problema cu Dinamo. Am declarat asta după ce am ieșit din obiectiv. Poate nici n-ar fi fost corect din partea noastră, necâștigând acest loc din punct de vedere sportiv, chiar dacă din punct de vedere administrativ am îndeplinit criteriile”, a declarat Mihai Prunariu despre posibilitatea ca Pandurii să meargă în Europa League chiar și de pe locul 7 din Liga 1.

Chiar dacă cei din conducerea Pandurilor se feresc de o participare în Europa League de pe un loc departe de cel care în mod normal ar fi permis acest lucru, există un exemplu foarte recent care ar trebui să le dea de gândit. FC Sevilla, proaspăta câștigătoare a Europa League, a terminat precedentul sezon în Primera Division abia pe locul 9. Totuși, andaluzii au primit un loc de Europa League după ce Malaga și Rayo Vallecano nu au primit dreptul de a juca în competițiile europene, iar parcursul în Europa League a fost încununat cu un succes în finala de la Torino.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.