RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au un obiectiv clar din partea conducerii: grupele Europa League

/ 2 iulie 2013

Președintele Marin Condescu nu se mulțumește cu o simplă prezență meteorică în cupele europene și spune că, odată ajunși la acest nivel, Pandurii trebuie să joace în grupe.

europa league pandurii            „Ăsta-i obiectivul, să ajungem în grupe! Dacă nu am avea obiectivul acesta, ar însemna că nu are rost să ne pregătim pentru Europa League. N-o să fie uşor niciun meci, suntem debutanţi, nimeni nu a auzit de noi în Europa. Şi cei din Estonia şi cei din Ţara Galilor cred în şansa lor şi spun „Pandurii?…”.”, a declarat Marin Condescu. Primul adversar european al Pandurilor se va stabili săptămâna viitoare, atunci când, la meciul de la Tallinn, dintre Levadia și Bala Town, vor fi prezenți și reprezentanți ai gorjenilor: „O să mergem la returul de la Tallinn. O să merg eu alături de un antrenor. O să încercăm să vedem şi meciul tur. Adversarul din Ţara Galilor este unul accesibil, dar cred că o să jucăm cu cei din Estonia. Sper să nu avem tracul debutului, suntem condamnaţi la calificare chiar dacă suntem debutanţi”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.