RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lemnaru: “Nu ne gândim la Europa League, sunt multe etape de jucat”

/ 13 septembrie 2011

Valentin Lemnaru poate fi trecut printre eroii partidei câştigate de Pandurii în faţa Mioveniului, atacantul adus de la U Cluj trecându-şi în cont o dublă, dar şi obţinerea penaltiului din care a marcat Pintilii.

Chiar dacă Pandurii se află acum pe un onorant loc patru în Liga I, Lemnaru spune că ar fi o greşeală ca la Târgu Jiu să se gândească lumea de pe acum la cupele europene: “Nu ne gândim la Europa League, sunt multe etape de jucat. Cât suntem sus în clasament e bine pentru echipă”. Aceeaşi idee este susţinută şi de antrenorul Pandurilor: “Până începe etapa următoare rămânem pe locul 4. Va fi foarte greu, să nu ne îmbătăm cu apă rece. De abia aştept să citesc ziarele, să nu apară cumva titluri cupe europene. Noi ne cunoaştem măsura. Chiar dacă am avut un început bun de campionat, nu înseamnă că ne gândim la altceva. Încercăm să tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate şi la sfârşit să dea Dumnezeu să fim pe un loc nesperat de nimeni. E mult până departe”, a declarat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.