RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lemnaru vrea să bată recordul lui Vintilescu

/ 21 iunie 2011

După ce a semnat un contract cu Pandurii pentru următoarele trei sezoane, Valentin Lemnaru îşi face planuri alături de echipa gorjeană.

Vârful Pandurilor spune că este mulţumit de faptul că va evolua în continuare la Târgu Jiu: “Am fost mulţumit de returul pe care l-am făcut aici, am vorbit şi cu domnul Grigoraş care s-a declarat şi el mulţumit de mine şi am hotărât să continuăm împreună. Mi-am propus să înscriu cât mai multe goluri, iar echipa să realizeze obiectivul pe care ni-l propune conducerea. Domnul Grigoraş ne-a spus că vrea să terminăm în primele zece şi cred că este un obiectiv realizabil. Dacă ne pregătim bine, vom juca la fel ca în returul trecut nu avem cum să nu terminăm în primele zece echipe”, a declarat Lemnaru. Acesta a mai spus că vrea ca în acest sezon să pună în pericol recordul lui Vintilescu, unul nu foarte greu de bătut, dar care rezistă în ciuda faptului că au trecut şase sezoane de când Pandurii joacă în Liga I: “Cu cât voi înscrie mai multe goluri cu atât mai bine, dar important e ca echipa să câştige. Ştiu şi de record, sper să-l depăşesc, sper să înscriu meci de meci, dar este greu… Vedem ce o să fie în campionat”, a încheiat atacantul adus în iarnă de la U Cluj.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.