RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai nu se teme de un eventual traseu obositor în Europa League

/ 29 martie 2013

După ce dinamoviștii au declarat că nu le-ar conveni o clasare pe locul trei, care duce la un traseu în preliminariile Europa League cu patru tururi preliminare, jucătorii și antrenorul principal al Pandurilor spun că-și doresc un asemenea supliciu.

alb-albastru Pandurii 1962 600            Cristi Pustai spune că are o amintire plăcută din aventura europeană de la Mediaș și își dorește să o repete și la Târgu Jiu: „Locul 3 este o miză, mai ales pentru o echipă mai mică, așa cum este Pandurii Târgu Jiu. Știu că urmează pe urmă un parcurs foarte greu, am trecut prin această experiență cu Gaz Metan, cu care am avut trei tururi preliminare, dar e plăcut. Mâine aș lua-o de la capăt!”, a declarat tehnicianul pandurilor.

Atacantul Vali Lemnaru ține să menționeze că o calificare a Pandurilor în Europa League ar însemna foarte mult și pentru club și oraș: „Este adevărat că ne-ar aștepta un parcurs greu și lung în Europa League de pe locul 3, dar suntem la trei puncte în spatele Astrei, deci putem să terminăm și pe locul 2. Să terminăm pe un loc de Europa League pentru club, oraș și pentru noi ca jucători ar fi o mândrie și o performanță extraordinară”, a declarat jucătorul gorjenilor. Și căpitanul Pandurilor spune că echipa este pregătită să scrie istorie la Târgu Jiu: „Ne gândim la Europa League. Înainte nu prea ne gândeam, dar acum e realizabil. Totul depinde de noi. Ar fi o premieră și pentru mine să joc în Europa League. Suntem pregătiți și să jucăm și patru tururi în preliminariile Europa League. Suntem pregătiți să scriem istorie pentru Pandurii”.

Jucător ce nu știe unde-l va prinde sezonul viitor, fie la Steaua, fie tot la Pandurii,

Mihai Răduț spune și el că pentru gorjeni un loc 3 la finalul sezonului ar reprezenta o mare realizare: „Pentru Pandurii e foarte important să termine pe locul 3. Dinamo e un club cu tradiție mare și probabil nu-i avantajează, dar, dacă ei vor termina pe locul 3, cu siguranță se vor bucura. Sunt împrumutat la Pandurii până în vară, iar după aia mai am doi ani contract cu Steaua, în rest nu știu nimic … Mi-ar place ca Steaua să meargă în Champions League și Pandurii în Europa League. Dacă voi fi într-o parte sau alta, rămâne de văzut”, a declarat mijlocașul adus în vară sub formă de împrumut de la Steaua.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    pustai este un obosit de antrenor!!!!!!!!

  • Kko spune:

    Suntem foarte penibili. Cred ca meciul cu Krapidul este cel mai slab al pandurilor din 2012-2013. Pustai foarte slab, habar n-are sa-si faca jucatorii sa joace. Pacat. Probabil ca nu o sa terminam in primele 6 cu asa joc.

  • gorj spune:

    ne este dor de GRIGORAS!!!!!!!!!!

    • gabi spune:

      Sa facem ce? ..dragoste cu el?Grigoras e un tradator,chiar daca recunoastem meritele lui…E labil psihic…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.