RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Voiculeţ: „Măcar să ne strice vacanţa o calificare în Europa…”

/ 9 aprilie 2013

Absent din echipa pandură în ultimele două etape din cauza unei accidentări, Claudiu Voiculeț este gata să revină și speră ca, odată cu el, să revină și rezultatele care să mențină Pandurii în cursa spre Europa.

voiculet otelul         „Am muncit un an de zile, ar fi dezamăgire dacă atunci când se trage linie nu suntem pe locuri europene. Dezamăgirea e mai mare dacă ai avut posibilitatea de a prinde Europa şi nu ai reuşit să obţii rezultate. Măcar să ne strice vacanţa o calificare în Europa”, comentează Voiculeț situația echipei sale în disputa pentru locul care ar conduce spre Europa League.

În ceea ce privește interesul impresarilor manifestat în ultima vreme pentru o serie de jucători din curtea Pandurilor, Voiculeț este tranșant și recunoaște că și-a pus amprenta asupra celor vizați: „S-a dovedit că nu face bine că impresarii stau cu ochii pe jucători. Nu e bine la nicio echipă. Cât ai vrea să te concentrezi, e inevitabil să nu-ţi zboare gândul şi în altă parte. Depinde de caracterul fiecăruia”, a concluzionat Claudiu Voiculeț.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.