RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mi-aș dori ca la Pandurii să înscriu măcar 4-5 goluri

/ 27 februarie 2013

Deși pornea cu prima șansă la titularizare în centrul atacului Pandurilor, sârbul Sașa Popin a ratat debutul din cauza birocrației, însă acum problemele s-au rezolvat și acesta își așteaptă rândul la joc.

popin       „Sunt gata să joc, problemele legate de cartea verde au fost rezolvate”, spune vârful adus în această iarnă de la Novi Pazar. Popin spune că nu știa foarte multe despre Pandurii înainte de a ajunge la echipa gorjeană, dar a descoperit lucruri bune când a ajuns în sânul echipei: „Președintele m-a chemat în Antalya, am jucat acolo, totul a mers bine și acum iată-mă aici, la Pandurii. Pandurii are un lot bun, înainte de a ajunge aici m-am uitat pe clasament, am văzut că au o poziție bună și acum, fiind aici, am descoperit o echipă bună, care lucrează profesionist și niște jucători foarte buni”.

Sașa Popin este încrezător în șansele Pandurilor de a ajunge în Europa League și și-a fixat un target pentru realizările personale în tricoul gorjenilor în actuala stagiune: „Am auzit că se dorește calificarea în cupele europene și sper să ajungem acolo. Mi-aș dori ca la Pandurii să înscriu măcar 4-5 goluri”, a mai declarat longilinul atacant sârb.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.