RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu a renunţat la Pandurii după egalul cu Ceahlăul

/ 17 martie 2010

Liviu Ciobotariu a ajuns la finalul convieţuirii sale cu Pandurii după ce a ajuns cu echipa gorjeană în pragul retrogradării.

Tehnicianul venit în toamnă de la CS Otopeni după plecarea lui Sorin Cârţu a declarat că nu-şi doreşte continuarea contractului pe care-l are cu Pandurii: „Nu aş mai vrea să continui cu Pandurii dar nu pot spune nimic acum, urmează să am o discuţie cu preşedintele”, a declarat Ciobotariu imediat după egalul chinuit scos de gorjeni cu Ceahlăul. Tehnicianul a mărturisit că nu s-a simţit dorit de public încă de la debutul său la Târgu Jiu: “Spectatorii mi-au cerut demisia de când am venit aici. Nu ştiu de ce am fost foarte urât aici la Târgu Jiu. Din prima zi, de la primul joc aici am fost în vizorul lor. Dar asta e nu e nici o problemă. O să am o discuţie cu preşedintele şi dacă e bine pentru cei de aici să vină altcineva pe care lumea să-l iubească şi voi pleca. Îmi doresc ca toată lumea să fie mulţumită. Eu o să rămân cu o amintire frumoasă de aici, eu am pus pasiune şi am dat tot ce am avut mai bun. Viaţa merge înainte şi cariera mea nu se va încheia aici”, a mai spus Ciobotariu.

Imediat după meci preşedintele Marin Condescu a avut o discuţie cu jucătorii chiar pe terenul de joc, discuţiile continuând apoi în vestiar.

Comentează!

7 Comentarii până acum

  • Un suporter abonat spune:

    Domnule Cibotariu,
    De ce nu sunteti serios. Nu avut nimeni nimic cu dvs. Dar cand echipa nu joaca nimic ce ati fi vrut sa va aplaude???? Fara suparare, ati dus echipa la retrogradaresi mai mult, NU JOACA NIMIC!!!! NU E PACAT DE OAMENII ACESTUI ORAS SI DE INVESTITIILE FACUTE IN FOTBAL PENTRU A RETROGRADA. Nocturna a fost facuta din bani publici domnule Ciubotariu. Bani care ar fi maers la scoli si gradinite
    Sa aveti bafta in ceea ce vreti sa faceti si sa demonstrati, probabil in alta parte ca ne-am inselat.

    • AM spune:

      ba asta care nu are treaba cu fotbalul…iti spun direct ca nu esti sanatos…
      ce sa faca antrenorul daca aia nu o baga in poarta??…tu nu esti sanatos?….sau esti controlor pe „troleibuz”?…nu ai o treaba..nici nu aveti la tg jiu carute..daraminte troleibuze…cap de bec

      • DWade spune:

        Auzi ia las-o tu putin mai moale ca ne suparam.Esti cumva nevasta domnului Ciobotariu sau avocatul acestuia.E tamaie ca antrenor.Daca imi zici in mandatul lui Ciobi un gol dupa o schema de joc eu nu mai zic nimic.Dar iti zic eu ca nu exista.Omul e paralel saracu'(ca tine de altfel).Iei apararea unui om care a reusit performanta sa ia 2 puncte acasa cu 3 echipe aflate sub noi in acel moment.

  • eu spune:

    du-te ba baiatule unde.. a nons si nu s-a prins esti ha.ha.le.ra de antrenor du-te la CS OTOPENI 2 – in Liga H sa nu mai auyim de tine in veci p.ra.lea de om ce esti.Mai aveai un pic si se stergeau astia cu tine in dos fr.ai.ere!!!! DRum Bun bine ai revenit CIRTULE!!!!!

    • AM spune:

      bai conserva…cand ii canta lui ciobi imnul la campionatul mondial din franta 1998…tu aveai magnetofon in fundul curtii..daca ai..daca nu la veceu…cap de leu..si tu esti controlor?

      • PPK spune:

        Bha AM lasa gura moale mha ca au dreptate omeni..daca e so luam cu canatatu imnului la mondiale atunci hagi trebuia sa fie mare antrenor nu?? asa ca nare nicio treaba jucatoru Ciobotariu cu antrenoru Ciobotariu…ca jucator a fost bun nu zice nimeni dar ca antrenor ZERO…asa ca DEMISIA a fost un lucru bun al lui..

  • eduard spune:

    Bai sunteti toti orbi? Aici s-a rasturnat caru cu prosti nu la Caravcal? Ce vina are CIOBI daca hotzu mineritului i da pe mana echipa? Sa o refuze? si il mai si lasa pana acum?
    Vina e 95% a lu Marin_hotz_meschin uitati va ce jucvatori de kkt avem…ce gloabe de 2 lei…ce atacanti de divizia H..el este managerul de rahat ce a dus echipa asta de rapa…si cati bani a distrus…in cazu iordache si altele…cu jucatorii astia nici capelo nu poate face nimic…si ce il intereseza pe nea marin in momentu asta? sa faca un stadion sa mai fure niste bani….pt ce ma pt div B ITI TREBE UN STADION MAI MARE?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.