RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Popin, pandur pentru cel puțin șase luni

/ 13 februarie 2013

Pandurii i-a oferit lui șansa lui Sașa Popin de a juca în următoarele șase luni pentru echipa gorjeană.

popin„Popin a semnat pentru șase luni cu opțiune pentru încă doi ani, dacă va convinge în partea a doua a acestui campionat. Este un jucător pe care l-am luat liber de contract și care nu are nici un salariu mare”, a declarat Robert Bălăeț, directorul sportiv al Pandurilor.

Sașa Popin vine de la Novi Pazar, are 23 de ani și peste 2 metri, are alură de baschetbalist și pare a fi o soluție pentru stilul de joc pe care Cristi Pustai pare să-l implementeze la Pandurii, în ultmiul joc apelând la sitemul 4-2-3-1.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Liviu spune:

    cu asta si cu matulevicius in careu e clar ,aceleasi gloabe aduse liber de contract, rusine impostorilor de specialisti din conducere care nici in ceasul 12 n-au fost in stare sa aduca un varf decent bagati fratilor bani in buzunar ca doar aveti de unde sa mai mulgeti statul cat mai puteti totusi e bine ca la anul mare parte din buget de la CEO se duce catre handbal si baschet s-au prins si oamenii ca sindicalistul sef condeeescu cunoscator de fotbal, doar isi umfla propria burta uitand sa mai bage bani la echipa,el ar fi trebuit sa fie doar un simplu angajat nu un miner analfabet cu pretentii de director si pe langa el alti pseudoconducatori care n-au nici o treaba cu fotbalul si mai sunt rau intentionati(vezi atatea transferuri ratate)o adunatura de sclavi, sincer prefer o echipa curata decat una care a ajuns moneda de schimb a interlopului sindicalist ,mai bine zis propria sa mosie

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.