RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cel puțin cinci jocuri pentru Pandurii în al doilea stagiu din Antalya

/ 31 ianuarie 2012

Elevii lui Petre Grigoraș nu vor sta prea mult la Târgu Jiu, pe 2 februarie ei urmând a fi din nou în Antalya, acolo unde Pandurii vor mai susține o serie de partide de verificare.

„O să jucăm cinci jocuri în proporţie de 100%. Dacă Grig va dori, vom mai perfecta un meci amical, însă asta depinde de el. Deocamdată nu s-a exprimat, aşa că ştim că jucăm cinci meciuri. Cel puţin patru dintre aceste meciuri vor fi televizate de Digi Sport. Nu ştiu al cincelea dacă va fi la TV”, a declarat Viorel Temelescu, managerul general al Pandurilor, despre programul pe care echipa gorjeană îl va avea în cea de-a doua perioadă de pregătire pe care o vasusține la Belek în această iarnă.

În acest al doilea stagiu, echipa se va muta la un alt hotel, tot în Belek: „Echipa se va cantona pentru stagiul al doilea la Hotel Zeynep. Pentru două zile vom sta alături de echipa lui Gică Hagi, după care ei vor pleca şi noi vom rămâne singuri în hotel. Vom avea la dispoziţie terenul de antrenament şi asta contează foarte mult”, a mai precizat oficialul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.