RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii zboară cu naționala în al doilea stagiu din Antalya

/ 4 ianuarie 2012

Inițial, cel de-al doilea stagiu de pregătire al Pandurilor din Antalya era programat a începe pe 3 februarie, însă conducerea grupării gorjene a acceptat propunerea lui Victor Pițurcă și echipa se va deplasa în Turcia cu o zi mai devreme.

„Nu mai plecăm pe 3 februarie în al doilea cantonament, ci pe 2 februarie, asta pentru că antrenorul echipei naționale ne-a rugat să completăm un charter cu care pleacă echipa națională. Suntem printre cele trei echipe preferate ale domnului Pițurcă”, a explicat managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu. Acesta a adăugat că Pandurii a semnat deja contractul cu Digi Sport prin care suporterii echipei gorjene vor putea urmări cel puțin șase dintre cele nouă partide pe care trupa lui Grigoraș le va disputa în această iarnă în Antalya: „Noi am semnat contractul de televizare a meciurilor amicale cu Digi Sport. În primul stagiu am semnat pentru două jocuri amicale, cu posibilitatea de a fi televizate toate trei, iar din cel de-al doilea vor fi transmise patru meciuri, tot cu posibilitatea de a fi mai multe. În stagiul II, Pandurii va disputa șase jocuri amicale”, a mai spus Temelescu.

Pandurii va disputa în această iarnă două stagii de pregătire la Belek, în Antalya, primul între 15 și 27 ianuarie, iar cel de-al doilea între 2 și 15 februarie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.