RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matulevicius va fi testat și în al doilea stagiu

/ 24 ianuarie 2012

Chiar dacă oficialii Pandurilor au anunțat tranferul lui Deivydas Matulevicius, antrenorul Petre Grigoraș nu este încă sigur că acesta va face parte din lotul gorjenilor în partea a doua a campionatului.

Grigoraș spune că tânărul atacant lituanian mai are de tras pentru a confirma, el urmând a fi testat și în al doilea stagiu de pregătire pe care Pandurii îl va susține în Antalya: „Matulevicius este jucătorul nostru, dacă va confirma va rămâne în continuare și sperăm să fie o achiziție bună. Deocamdată e prematur să ne pronunțăm după doar o repriză. E un jucător care e destul de în urmă cu pregătirea, are și câteva kilograme în plus pe care trebuie să lea dea jos, dar avem răbdare cu el pentru că are potențial și a demonstrat că este un luptător. Merită să-i dăm încredere. Îl vom vedea și în cantonamentul următor și atunci, la sfârșit, vom lua o decizie”, a declarat antrenorul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.