RSS post comments feeds rss email feeds twitter

S-au stabilit adversarii Pandurilor din primul stagiu

/ 17 ianuarie 2012

Pandurii va juca în Antalya, în primul stagiu de pregătire, cu trei echipe din 2Bundesliga, anunță site-ul oficial al grupării gorjene.

Karlsruher, Energie Cottbus și MSV Duisburg sunt cele trei echipe germane din liga a doua ce au acceptat să joace meciuri de verificare în compania Pandurilor, al patrulea joc amical urmând a se disputa în compania azerilor de la FK Baku.

Primul joc pe care elevii lui Petre Grigoraș îl vor disputa în Antalya va fi cel cu Karlsruher, joi, pe 19 ianuarie, cu începere de la ora 16:00. Sâmbătă, pe 21 ianuarie va fi cel de-al doilea joc al Pandurilor, partida cu Energie Cottbus urmând a începe de la ora 18:00, acesta fiind și primul meci al gorjenilor pe care Digi Sport îl va transmite din Antalya.

Meciul cu MSV Duisburg este programat fie pe 23, fie pe 24 ianuarie, în vreme ce partida cu FK Baku este fixată pe 26 ianuarie, ambele având ca oră de disputare ora 18:00.

Programul meciurilor Pandurilor

19 ianuarie, ora 16:00 – Pandurii – Karlsruher
21 ianurie, ora 18:00 – Pandurii – Energie Cottbus
23/24 ianuarie, ora 18:00 – Pandurii – MSV Duisburg
26 ianuarie, ora 18:00 – Pandurii – FK Baku

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.