RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu ar dori un “Messi” la Pandurii pentru a învinge pe Dinamo

/ 8 aprilie 2010

Tehnicianul Pandurilor îl invidiază pe antrenorul Barcelonei şi spune că atunci când îl ai pe Messi pe teren fotbalul devine foarte uşor pentru cei mai mulţi antrenori.

Încă sub impresia lăsată de jocul extraordinar făcut de Messi în Liga Campionilor în faţa celor de la Arsenal, meci în care urmaşul lui Maradona a marcat de patru ori, Cârţu crede că având în echipă un jucător de calibrul argentinianului, Pandurii ar avea mai multe şanse la victorie în faţa dinamoviştilor: „Din punctul meu de vedere, fotbalul e un joc simplu, uşor, dacă te cheamă Guardiola şi îl ai pe Messi în echipă. Pentru alţii este foarte greu, dar pentru mine este foarte uşor”, a declarat cu umor antrenorul Pandurilor.

Cârţu mai spune că partida de astăzi va fi una mai dificilă decât cea din turul campionatului, atunci Pandurii reuşind să obţină un rezultat de egalitate în Groapă: “Meciul de acum este mult mai greu decât cel din tur. Sunt stări de spirit diferite, una e să te lupţi pentru titlu, alta pentru retrogradare. Dacă nu îţi iese lupta asta de titlu, oricum mergi în cupele europene. În schimb, dacă nu-ţi iese lupta pentru retrogradare te scoli mai devreme, la anul, şi joci cu ochii cârpiţi de la 11 dimineaţa”, a comentat Sorin Cârţu situaţia celor două echipe înaintea confruntării de astăzi.

Partida dintre Pandurii şi Dinamo, care va închide etapa cu numărul XXVI a Ligii I, este programată a începe de la ora 20:30 şi va fi transmisă în direct de Antena 1.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.