RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gălăţenii se tem de Cârţu şi-l vor doar în tribună la meciul cu Pandurii

/ 31 martie 2010

Directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, îşi doreşte ca antrenorul Pandurilor să nu fie lăsat să ia loc pe banca tehnică a echipei la meciul dintre cele două echipe de vineri.

Marius Stan contestă dreptul lui Cârţu de a sta pe bancă invocând suspendarea primită de acesta în luna octombrie a anului trecut, după meciul Pandurilor cu Unirea Urziceni: „Cârţu a primit şase etape de suspendare pe care nu şi le-a ispăşit. El a demisionat, iar antrenor principal până la revenirea lui a fost Liviu Ciubotariu. Contestăm dreptul lui Cârţu de a sta pe banca celor de la Pandurii la partida cu noi. El a primit acea suspendare ca antrenor principal, tot ca antrenor principal trebuie să o ispăşească. Noi cerem să se respecte regulamentul”, a declarat directorul general al Oţelului.

La revenirea sa pe banca Pandurilor, Sorin Cârţu a declarat că în toată perioada în care Liviu Ciobotariu a condus echipa gorjeană în Liga I, el a rămas angajat al clubului pe postul de director tehnic al echipei secunde, timp în care suspendarea a curs, el neluând loc pe banca celor de la Pandurii II.

În al doilea mandat al său la Pandurii, Sorin Cârţu a stat pe banca echipei sale la două meciuri, cel de la Cluj, cu CFR, şi cel de pe teren propriu cu Steaua Bucureşti, meciuri în care dreptul său de a conduce echipa de pe marginea terenului nu a fost contestat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.