RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu ar fi dorit un arbitru experimentat la meciul de la Galaţi – AUDIO

/ 31 martie 2010

Sorin Cârţu nu vrea să dea verdicte cu privire la calitatea arbitrului desemnat de CCA pentru a conduce partida de la Galaţi spunând că doar după ce meciul se va încheia va spune dacă acesta a fost sau nu în stare să ducă un meci atât de dificil precum cel dintre Oţelul şi Pandurii.

Sorin Cârţu spune că şi-ar fi dorit o brigadă mai experimentată la acest meci şi îi doreşte lui Mihai Marcu, arbitrul delegat de CCA la acest meci, o carieră cât mai lungă:

Tot legat de arbitraje, Sorin Cârţu a mai declarat la conferinţa de presă a Pandurilor că eliminarea lui Stromajer la meciul cu Steaua i se pare o exagerare a arbitrului întâlnirii, un arbitru care parcă abia a aşteptat să echilibreze numeric situaţia din teren după ce îl eliminase anterior pe stelistul Ovidiu Petre. „Sunt de acord că nu a fost penalti, dar nu trebuia să-i dea galben pentru simulare. Una peste alta a fost un contact acolo în careu. Ca să nu mai spun că e vorba de acelaşi arbitru care a dat penalti în tur pentru Dinamo în meciul cu Pandurii în minutul 8 dintr-o fază din care au fost comentarii în care se putea da sau nu penalti. Dar atunci l-a dat”, a comentat Cârţu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.