RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Și locul 5 ar putea duce în Europa!

/ 3 aprilie 2014

Problemele apărute la Vaslui reaprind speranța la Târgu Jiu.

europa league panduriiChiar dacă Vasluiul este în fața Pandurilor în clasament, toate indiciile conduc spre un forfait al moldovenilor în ceea ce privește licențierea UEFA, condiții în care, chiar dacă aceștia ar ocupa locul 4 la finele sezonului, în Europa League ar urma să meargă echipa de pe locul 5, dacă aceasta ar îndeplini criteriile de licențiere impuse de forul european.

Antrenorul Pandurilor, Cristi Pustai, crede în posibilitatea ca echipa de pe locul 5 să poată ajunge în Europa: „Eu cred că Vaslui nu are cum să obţină licenţa pentru UEFA. Plus că la Vaslui e discutabilă şi acea revenire, au fost depunctaţi, apoi li s-au dat punctele înapoi. Sportiv s-ar putea ca şi locul 5 să meargă în Europa. Pentru că nu se va renunţa la licenţă, ar fi lucrul cel mai normal. Sigur, echipele care merg în Europa trebuie să aibă lucrurile la punct”, a declarat tehnicianul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.