RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii nu mai poate pierde locul 4

/ 25 mai 2013

După primele meciuri ale etapei cu numărul 33, Pandurii Târgu Jiu a scăpat de o contracandidată la un loc de cupe europene, Dinamo pierzând, odată cu meciul cu Viitorul Constanța, orice șansă de a mai prinde măcar locul patru.

alb-albastru Pandurii 1962 600Cu două meciuri înaintea finalului de sezon, Pandurii are un avans de patru puncte față de FC Vaslui, ocupanta locului 5 din liga 1, echipa patronată de Adrian Porumboiu având de disputat acum doar un singur meci, astfel că trupa lui Cristi Pustai a atins deja obiectivul impus la startul mini-returului, locurile 1-4.

Pentru a fi siguri de o participare în preliminariile Europa League, Pandurii are mai multe variante la îndemână. Una ar fi aceea de a câștiga ambele meciuri pe care le mai are de disputat, situație în care ar deveni vicecampioana României și ar participa în al doilea tur preliminar al Europa League. În funcție de numărul de puncte pe care le va obține în aceste ultime două jocuri, cu Concordia Chiajna și Astra Ploiești, dar și a celorlalte rezultate ale Astrei și Petrolului, Pandurii poate ocupa locurile 2, 3 sau 4, însă participarea în cupele europene nu o poate rata acum decât dacă CFR Cluj ar câștiga Cupa României, iar trupa lui Pustai va încheia campionatul doar pe a patra poziție.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.