RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Căpitanul Pandurilor mai crede în clasarea pe locul doi

/ 27 noiembrie 2012

Dacă locul doi la finalul turului este un obiectiv pe care Pandurii l-au ratat după partida de la Giurgiu, poziția secundă ar mai putea fi un obiectiv pentru finalul anului 2012, cel puțin așa speră Ousmane Viera.

  Căpitanul gorjenilor crede că Pandurii se poate ajuta singură să prindă locul doi la finalul anului, dar și de Steaua, care poate încurca Astra: „Trebuie să ne revenim după eşecul de la Giurgiu şi să batem U Cluj. Dacă nu, nu e bine pentru noi. E posibil să terminăm pe locul 2. Astra mai are şi la Steaua, iar Steaua nu-şi mai permite să piardă”, a declarat Viera. Din păcate, ivorianul nu va putea juca la Cluj, cu Universitatea, cartonașul galben luat la Giurgiu, al șaptelea în actuala stagiune, aducându-i o nouă etapă de suspendare: „În 17 etape am 7 galbene… Nu ştiu ce se întâmplă. Acum trebuie să las atacantul să treacă”, glumește fundașul african al Pandurilor. Acesta spune însă că nu este posibil așa ceva, nici la Giurgiu neputând să își lase adversarul să treacă fără să încerce să-l oprească pe orice cale: „Am vrut să evit galbenul la Astra, dar nu am putut să îl las. Ştiam că o sa iau galben, dar nu am putut să îl las”, explică Viera.

Privind spre partea a doua a campionatului, Viera crede că echipa are nevoie de întăriri pentru a se menține pe locurile fruntașe din Liga 1, iar opinia sa coincide cu cea a antrenorului: „În atac şi mijlocaş la închidere avem nevoie. În apărare nu ştiu dacă mai e nevoie de jucători. Avem nevoie de 3-4 jucători, poate şi un fundaş, dar sigur ne trebuie un atacant”, spune ivorianul. Dacă, pe vremea când juca la Pandurii, Chiricheș l-a recomandat pe Maxim, acum Viera spune că nu poate recomanda un atacant ivorian de valoare, cota acestora pe piața transferurilor fiind foarte ridicată: „Atacanţii din Coasta de Fildeş sunt foarte scumpi. Cel puțin cei cu experiență. Dacă vrei să iei jucători din campionatul intern din Coasta de Fildeș, aceștia sunt mai ieftini, dar sunt foarte tineri și fără experiență. Le trebuie ceva timp să se acomodeze. Mie mi-a luat un an și jumătate. Ar fi bun Adi Rocha de la Steaua”, a mai declarat Ousmane Viera.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.