RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii Pandurilor, cu un pas mai aproape de finale

/ 14 mai 2014
Participând la turneul semifinal de la Constanța, juniorii republicani A de la Pandurii au debutat cu dreptul învingând cu 1-0 (1-0) pe FC Olt Slatina.

faza juniori           Golul tinerilor panduri, care visează la clasarea în careul de ași al caestei categorii de vârstă, a fost înscris de Pîrcălabu, care a fructificat în minutul 20 o centrare a lui Predescu. „Am dominat clar prima repriză având 2-3 ocazii importante de a mai puncta. În partea a doua jocul s-a mai echilibrat, dar tot noi am avut ocaziile importante. Puteam să ne detașăm, dar la fel de bine putem spune că am și tremurat puțin pentru victorie în ultimele minute, la niște mingi aruncate în careul nostru. Totuși, importantă este victoria, pe care o vrem repetată și în confruntarea următoare, cu Gloria Bistrița, care ne-ar asigura un loc în finale”, a declarat directorul sportiv al Pandurilor, Robert Bălăeț, prezent la Constanța alături de echipa juniorilor A.

Pandurii Târgu Jiu – FC Olt Slatina 1-0 (1-0)

A marcat: Pîrcălabu (min. 20)

Pandurii: Novabilschi – Trocan, Vasiliu, Negrescu, Șendroiu – Predescu, Bîrlan, Trifu, Pîrcîlabu – Cocină, Dănăricu. Au mai jucat: Dodoi, Constantin, Ogică, Mâțu și Tudor. Antrenori: Constantin Andriucă și Sorin Vintilescu.

 www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.