RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii A ai Pandurilor au pierdut primul meci la turneul de zonă

/ 26 mai 2011

Echipa juniorilor A a Pandurilor a pierdut cu 3-1 (0-1) primul meci disputat la Turneul de zonă de la Timişoara în faţa echipei gazdă, FC Timişoara.

Elevii antrenaţi de Costel Andriucă şi Eugen Pădureanu au deschis scorul în prima repriză, în minutul 18, prin Voinea, care a transformat un penalti tot de el obţinut. La acest scor, Oiţă a avut ocazia de a duce scorul la 2-0 cu o lovitură de cap, însă Pandurii a rămas la pauză cu un avantaj minim. Gazdele au egalat după pauză în urma unei faze la care Ionuţ Constantin a fost faultat la mijlocul terenului, arbitrii nu au oprit jocul iar timişorenii au obţinut un penalti din acea acţiune. La 1-1 tinerii panduri au avut ocazii mari de a prelua din nou conducerea, cea mai mare fiind cea a lui Voinea, care a scăpat singur cu portarul, dar mingea trimisă de acesta a lovit bara. Timişorenii au făcut 2-1 cu o fază bine lucrată după care Pandurii a trecut din nou la timonă, dar portarul gazdelor a făcut minuni în faţa lui Ionuţ Constantin respingând cu piciorul de pe linia porţii. Când Pandurii forţau egalarea, gazdele au dat lovitura de graţie marcând golul de 3-1, scor cu care s-a încheiat partida.

Cei doi antrenori ai Pandurilor au trimis pe teren următoarea formulă de echipă: Popescu – Drăgoi, Petrache, Oiţă, I. Constantin – Unguru, Gavrilescu, Frăţilescu, Săulescu – Vuculescu, Voinea. Au mai intrat pe parcursul întâlnirii şi Brandibur, Cilică, Frunză şi Novabilschi.

Mâine, la ora 11:30, juniorii Pandurilor vor juca cel de-al doilea joc al turneului de zonă în compania celor de la Gaz Metan Mediaş, echipă care a pierdut în meciul de astăzi cu 3-0 în faţa celor de la U Cluj. Pentru a mai spera la calificare, Pandurii au nevoie de victorii în ultimele partide, dar şi de rezultate favorabile în celelalte întâlniri.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.