RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii Pandurilor, aproape de finalele campionatului

/ 13 mai 2014
Juniorii republicani A de la Pandurii încep astăzi meciurile Turneului Semifinal de la Constanța, acolo unde se vor înfrunta cu Viitorul Constanța, Gloria Bistrița și FC Olt Slatina pentru un loc în finalele campionatului național.

republicani A.Elevii lui Constantin Andriucă și Sorin Vintilescu au ca obiectiv clasarea în primele două poziții, fapt care le-ar aduce calificarea fie în finala mare a campionatului, în cazul în care va câștiga acest turneu semifinal, fie în cea mică, în situația în care va termina pe locul secund. „Ne aşteptăm să îndeplinim obiectivul propus, să fim în primele 4 pe ţară. Vrem să jucăm una dintre finale şi dacă se poate pe cea importantă, cea pentru locul 1. Nu neapărat cei de la Viitorul sunt principalii rivali, fiecare meci e important, o luăm pas cu pas. Trebuie să-l câştigăm pe primul şi pe al doilea şi automat moralul după aceste două victorii ne va face victorioşi poate şi în partida cu echipa lui Hagi. Să fie ca o finală care pe care, vedem care prinde o zi mai bună, care are ambiţie şi determinare în plus şi acela se va califica. Ne bazăm în primul rând pe omogenitatea echipei, sunt jucători de la 8 ani împreună, câţiva care i-am adus acum doi ani de zile de la Craiova sau chiar Bucureşti, o echipă tehnică, omogenă care aleargă mult şi care sperăm noi o să scoată mult”, a declarat Constantin Andriucă pentru site-ul oficial al Pandurilor înaintea plecării echipei la Constanța. Din păcate, la turneul semifinal nu vor putea fi folosiți doi jucători importanți din lotul Pandurilor, Pțian și Mărgărit, ambii fiind nerefăcuți complet după accidentările suferite.

În cel de-al doilea turneu semifinal, programat a se disputa la Braşov, se vor întâlni FC Braşov, Dinamo, U Cluj şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

Lot juniori A deplasat la turneul de la Constanţa:

Portari: Novabilschi, Lilea, Opriţa
Fundaşi: Trocan, Negrescu, Vasiliu, Floroiu, Ciuciu, Şendroiu, Constantin
Mijlocaşi: Bîrlan, Ogică, Dănăricu, Predescu, Trifu, Pîrcălabu, Croicu, Mâţu, Tudor
Atacanţi: Cocină, Şchieb, Dodoi.

Program turneu semifinal:

Miercuri, 14 mai 2014:
Ora 16:00 / Pandurii Tg-Jiu – FC Olt Slatina
Ora 18:15 / FC Viitorul – Gloria Bistriţa

Vineri, 16 mai:
Ora 16:00 / Pandurii Tg-Jiu – Gloria Bistriţa
Ora 18:15 / FC Olt Slatina – FC Viitorul

Duminică, 18 mai:
Ora 10:00 / FC Viitorul – Pandurii Tg-Jiu
Ora 10:00 / Gloria Bistriţa – FC Olt Slatina

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.