RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CFR-ul, îngenunchiat de juniorii Pandurilor

/ 7 mai 2012

Unguru a adus victoria junilor panduri în turneul de zonă de la Arad rezervat juniorilor republicani A în partida cu CFR Cluj, elevii lui Gugu și Vintilescu având nevoie de un rezultat de egalitate în ultimul meci pentru a păstra primul loc și de a se califica la Turneul Final.

Pandurii a câștigat meciul cu CFR Cluj cu 1-0, dar emoțiile nu au fost date doar de adversar, ci și de vreme, partida fiind întreruptă la un moment dat din cauza unei furtuni care s-a abătut asupra Aradului. În celălalt meci al zilei, UTA a învins cu 4-1 pe FCM Târgu Mureș.

Miercuri sunt programate ultimele partide de la turneul de zonă de la Arad, Pandurii întâlnind formația gazdă pe stadionul Motorul de la ora 09:00, în vreme ce CFR Cluj va întâlni pe FCM Târgu Mureș pe aceași arenă de la ora 11:00. Pandurii pot merge mai departe chiar și în cazul unui eșec în ultimul meci, însă nu trebuie să piardă la mai mult de un gol.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.