RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înfrângere în prelungiri pentru juniorii B de la Pandurii

/ 11 mai 2012

În primul meci disputat în turenul de zonă de la Alba Iulia, juniorii republicani B de la Pandurii au pierdut cu 2-0 (0-0) în fața celor de la U Cluj, ambele goluri ale ardelenilor fiind înscrise în prelungirile meciului, în minutele 81 și 83, meciurile la acest nivel fiind programate a se disputa în două reprize de câte 40 de minute.

„Fotbalul e câteodată nedrept… Am pierdut tocmai când ne făceam lista cu jucătorii pe care să-I desemnăm să execute loviturile de departajare. Băieții au jucat bine, s-au dăruit, dar asta este… Nu ne dădeau prea mulți șanse în fața celor de la Universitatea Cluj, dar noi am reușit să facem un meci bun, un joc echilibrat, în care balanța ocaziilor importante a înclinat de partea noastră. Mărgărit a avut cea mai mare ocazie a meciului, în minutul 7 a scăpat singur spre poarta clujenilor a fost lovit peste picior de un adversar, a vrut să înscrie având prim-planul la 12 metri de buturi, dar a fost bolcat de portar în cele din urmă”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Cristi Popescu, antrenor al juniorilor B de la Pandurii alături de Constantin Frimu.

În partida cu U Cluj, cei doi antrenori au apelat la următorul 11: Novabilschi – Mălăescu, Negrescu, Popescu, Ciuciu – Pîrcălabu, Dănăricu, Bârlan, Pițian – Cocină, Mărgărit, pe parcursul meciului fiind trimiși pe teren și Șendroiu, Gruiescu și Moroșanu. În celălalt meci al primei etape a turneului de zonă de la Alba Iulia, Poli Timișoara a învins cu 2-0 pe Unirea Alba Iulia. Pandurii vor juca sâmbătă în runda a doua în compania echipei gazdă, Unirea Alba Iulia, partida fiind programată de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.