RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Blocaj psihic, dar și fizic

/ 11 mai 2014
Jocul Pandurilor a înregistrat o ușoară creștere la ultima partidă de campionat disputată, însă carențele majore au rămas și i-au costat pe gorjeni.

panduri la startPrincipala problemă sesizată de Grigoraș, dincolo de un blocaj psihic ce pare destul de evident, este pregătirea fizică: „Sincer, cred că acesta a fost cel mai bun joc. Față de meciurile cu Timișoara și Vaslui s-a încercat mai mult, am avut și câteva situații foarte clare, am reușit și să marcăm până la urmă, dar, din păcate, potența fizică n-a ținut decât vreo 70-75 de minute. Faptul că echipa nu se poate exprima decât 70-75 de minute nu se poate rezolva în 4-5 etape. Acest lucru l-am constatat, l-am discutat și cu jucătorii, dar nu poți să faci mai nimic acum. Mai sunt două săptămâni, e o perioadă în care să încerci să scoți cât mai mult din jucători. Pe final am primit gol dintr-un aut. Puteam să primim gol și din alte situații. Am înțeles că s-a lucrat foarte mult la fazele fixe și la auturi. Când iei goluri din aut, nu-ți cade atât de ușor. Am încercat mai mult ca altădată, dar până se termină sezonul acesta ne vom chinui foarte mult”, a declarat tehnicianul Pandurilor după remiza cu Viitorul Constanța.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.