RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii resimt lipsa preparatorului fizic

/ 15 mai 2010

Lipsa preparatorului fizic în pauza competiţională şi în retur este considerată drept una dintre cauzele sezonul slab al Pandurilor.

După plecarea din toamnă a lui Sorin Cârţu, care lucrase cu Fane Cioacă ca preparator fizic, la Pandurii nu a mai fost adus un specialist care să se ocupe de pregătirea fizică a fotbaliştilor echipei gorjene. Conducerea clubului a încercat să-l readucă pe portughezul Jose Vilaca, dar şi pe sârbul Slobodan Pajovic, dar s-a lovit de refuzul lui Liviu Ciobotariu, care a considerat că poate pregăti echipa mai bine fără ajutorul unui preparator fizic, iar acest lucru s-a dovedit a fi falimentar pentru gruparea gorjeană.

Lipsa de vivacitate a echipei a fost reclamată de Sorin Cârţu imediat după ce a repreluat frâiele echipei, dar şi de jucători: „Ne-a lipsit şi un preparator fizic. Faptul că înscriem foarte puţin ne-a dus atât de jos. Patru goluri în retur e foarte puţin. E şi ăsta unul dintre motivele pentru care suntem aici”, a declarat Păcurar. Şi Cosmin Tilincă, acum trimis la echipa a doua, spune acelaşi lucru: “Echipa nu face faţă din punct de vedere fizic. S-a pierdut mult în iarnă, iar ceea ce s-a încercat după revenirea lui Cârţu nu a avut efectul scontat. Neputinţa jucătorilor vine clar din lipsa unei pregătiri fizice adecvate. Când eşti obosit după câteva sprinturi, nu-l mai vezi nici pe colegul de lângă tine”, a declarat şi atacantul pandur.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.