RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sârbul Slobodan Pajovic îşi negociază postul de preparator fizic al Pandurilor

/ 13 ianuarie 2010

Impasul în care au intrat negocierile cu portughezul Jose Vilaca i-au făcut pe oficialii Pandurilor să testeze şi alte piste în vederea asigurării serviciilor unui preparator fizic.

Miercuri dimineaţa, antrenamentul Pandurilor a fost urmărit din spatele gardurilor de sârbul Slobodan Pajovic, un preparator fizic cu un CV impresionant. Pajovic a trecut prin curţile celor mai importante cluburi din ţara sa, Steaua Roşie şi Partizan, dar şi la Levski Sofia, munca sa la aceste echipe fiind recompensată prin titlurile câştigate, însă cea mai mare performanţă a sa rămâne medalia de aur cucerită de echipa de baschet a Jugoslaviei la Olimpiada din 1980, perioadă în care el s-a ocupat de pregătire fizică a baschetbaliştilor plavi.

În afara portughezului Vilaca şi a sârbului Pajovic, Pandurii au mai luat legătura prin Liviu Ciobotariu cu cel care s-a ocupat de pregătirea fizică a jucătorilor la CS Otopeni precum şi cu Marian Lupu, acesta din urmă alegând însă să rămână la lotul naţional. În calculele Pandurilor a mai fost şi Marius Dima, preparatorul fizic ce a mai lucrat la Pandurii sub mandatul antrenorului Eugen Neagoe.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.