RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Şanse minime ca preparatorul fizic sârb să semneze cu Pandurii

/ 14 ianuarie 2010

Slobodan Pajovic, preparatorul fizic sârb cu un CV impresionant adus de impresarul Zvonko Milojkovic la Pandurii pentru a negocia un contract cu gruparea târgujiană are şanse mici de a rămâne la Târgu Jiu.

Negocierile cu acesta se pare că au ajuns la un punct mort, în ciuda carierei impresionante a sârbului de 58 de ani, medaliat olimpic în 1980 cu naţionala de baschet a Jugoslaviei, conducerea Pandurilor ezită să-i ofere acestuia un contract. Pe lângă alte probleme ivite în timpul negocierilor s-a evidenţiat şi o problemă de comunicare, Pajovic cunoscând prea puţin limba engleză, limbă pe care ar trebui să o folosească pentru a se face înţeles în timpul antrenamentelor.

Fără preparator fizic de la venirea lui Liviu Ciobotariu, Pandurii îşi vor intensifica eforturile de căutare a unui specialist care să fie gata să preia această funcţie înaintea plecării în cantonamentul din Antalya.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.