RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Raskovic l-a întâlnit în copilărie pe Pajovic

/ 13 ianuarie 2010

Drumurile fotbalistului Milanco Raskovic şi ale celui care îşi negociază în aceste zile postul de preparator fizic la Pandurii, Slobodan Pajovic, s-au intersectat cu mulţi ani în urmă.

Vârful Pandurilor îşi aminteşte cu plăcere cum, copil fiind, a fost lăudat de Slobodan Pajovic, preparatorul fizic al celor de la Steaua Roşie Belgrad prevăzându-i atunci o carieră frumoasă: „Îl ştiu destul de bine pe domnul Pajovic din Serbia, de când eram la juniori. Este un preparator fizic foarte bun, printre cei mai buni din ţară. Este un om foarte serios, seamănă puţin cu domnul Fane Cioacă, este un pic mai dur, dar la orice echipă este bun un asemenea profesionist. Dacă ai pregătirea fizică bună, nu ai probleme la meciuri. M-aş bucura să vină la Pandurii”, a declarat Raskovic despre Slobodan Pajovic.

Preparatorul fizic sârb a fost adus la Pandurii de impresarul Zvonko Milojkovic, cel care i-a mai adus la echipa gorjeană pe Vranjkovic, Vidakovic sau Martinovic şi care speră să-i aducă la Târgu Jiu şi pe fraţii Vranjes.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.