RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vlad – lovit fizic, echipa – lovită psihic

/ 21 martie 2012

La meciul cu Voința Sibiu a mai picat unul dintre jucătorii Pandurilor, Alexandru Vlad, fundașul stânga pe care antrenorul Petre Grigoraș îl vede mai promițător decât Grecu, a suferit o accidentare și a părăsit mai devreme terenul de joc.

„Vlad are un hematom serios, sper ca până vineri să fie apt, să poată evolua la Mioveni”, a declarat Grigoraș despre problema medicală a lui Vlad. Tehnicianul Pandurilor spune că aceasta este singura problemă de ordin fizic, însă el se teme de cele de ordin psihic care i-au afectat echipa după această reluare a campionatului cu doar două puncte strânse din 12 posibile: „În rest problemele sunt de ordin psihic, nu de altă factură. Trebuie să fim luptători, să fim uniţi în momentele grele. Este un moment delicat, ne-am învăţat, am învăţat şi suporterii cu rezultate bune şi jocuri pe măsură”, a mai declarat Grigoraș. Acesta atenționează că o continuare de aceeași manieră ar îndrepta echipa spre locurile retrogradabile: „Stăteam pe un loc liniştit, unul care ne îndreptăţea să sperăm la o clasare în primele 10, acum deja acea clasare se clatină foarte serios, dar nu-mi pierd speranţa, deocamdată. În următoarele două-trei jocuri să reuşim să ne redresăm, dacă nu reuşim poate găsim altă soluţie”.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.