RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tătaru, lovit de vărsat de vânt

/ 16 februarie 2012

După problemele de lot avute încă de la reunire și accidentarea lui Rusu, survenită în primul stagiu de pregătire din Antalya, Grigoraș n-a fost scutit de probleme nici în cea de-a doua perioadă petrecută în Turcia, varicela fiind cea care acum îi dă dureri de cap tehnicianului Pandurilor.

„Acum, colac peste pupăză, am mai primit o veste rea. Tătaru are vărsat de vânt şi automat planează suspiciunea ca şi ceilalţi colegi ai lui care nu au făcut încă boala, să nu se îmbolnăvească subit, pe capete. Vă daţi seam ce s-ar întâmpla? Nici nu vreau să mă gândesc!”, spune Grigoraș despre noua problemă apărută în sânul echipei. Acesta face haz de necaz și spune că știe care este cauza problemei cu care s-a ales Tătaru: „Eu sunt de vină! L-am băgat într-un meci fundaş dreapta şi l-am expus… A fost vina mea, ştiam că de pe partea aia vin blestemele, însă şi el de ce a acceptat? Cred că trebuia să desfiinţăm postul ăla până nu ajungeam la Târgu Jiu şi aduceam un preot, neapărat!”, a mai declarat Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.